ѕриготуванн¤:
« води, др≥ждж≥в ≥ малоњ к≥лькост≥ борошна п≥дготувати опару, додати ≥нше борошно ≥ зам≥сити т≥сто, що поставити на тепле м≥сце п≥дходити . √отове т≥сто розд≥лити на 4 частин≥, скачати невелик≥ буханц≥, покласти њх на капуст¤н≥ листи ≥ залишити на к≥лька хвилин п≥дходити. ѕ≥сл¤ цього вип≥кати в гар¤ч≥й духовц≥ до утворенн¤ рум'¤ноњ скоринки.
„ас приготуванн¤: 20 хв

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
400 г води, 30 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 600 г борошна, с≥ль, 8 капуст¤них лист≥в.
—макота на кожен день
’л≥бне т≥сто на капуст¤ному лист≥
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz