ѕриготуванн¤:
ƒр≥ждж≥ розвести в теплому молоц≥ з др≥бкою цукру ≥ поставити, щоб бродило. ¬лити у посуд з прос≥¤ним борошном, посолити ≥ додати ¤йце. ћ≥сити, поки т≥сто не в≥дставатиме в≥д рук. ѕот≥м улити 1-2 ложки теплоњ ол≥њ ≥ знову м≥сити. “≥сто маЇ бути пухким. ѕот≥м зл≥пити пироги, скласти на посипан≥й борошном дошц≥, прикрити, щоб п≥дросли. ¬≥дтак розкласти на прив'¤лих листках капусти по два разом, змастити молоком або ¤йцем ≥ вип≥кати в печ≥. якщо на той час будуть ≥ще чорниц≥, то начинити пироги чорниц¤ми.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
“≥сто: 1 кг борошна, 0,5 л молока (кеф≥ру), 50 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 1- 2 ¤йц¤, с≥ль, цукор. Ќачинка: 0,5 кг св≥жого сиру, зелена цибул¤, ¤йце, с≥ль.
—макота на кожен день
ѕироги по-кос≥вськи
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz