Приготування:
У форму хлібопічки покласти усі інгредієнти в наступній послідовності (обов'язково!): яйця, сметана, маргарин, цукор, сіль, борошно, дріжджі пресовані, родзинки.
Вибрати режим, в якому передбачено максимально тривале вимішування тіста і тривалі інтервали для його дозрівання, тобто для відпочинку тіста. Після випічки посипати цукровою пудрою або прикрасити верх білковою глазур’ю.

Харківські дріжджі.
Західна Україна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
Склад:
300 г борошна, 80 г цукру, 15 г пресованих дріжджів харківських, 60 г маргарину, 100 г родзинок, 1/4 чайної ложки солі, 1 столова ложка сметани, 2 яйця.
Святкове частування
Паска для хлібопічі
[Попередній рецепт] [Наступний рецепт]
Используются технологии uCoz