ѕриготуванн¤:
ѕоловину борошна прос≥¤ти в миску, додати ¤йц¤, розведен≥ в молоц≥ др≥ждж≥ ≥ залишити на 1 годину . «а годину зам≥сити т≥сто , вв≥вши ус≥ ≥нгред≥Їнти, поступово п≥дсипаючи борошно, що залишилос¤. “≥сто м≥сити до однор≥дного стану прот¤гом 40 хвилин. √отовому т≥сту дати посто¤ти 1 годину. ¬ цей час п≥дготувати начинку.

‘ормувати паски можна двома способами:
1. ¬икласти готове т≥сто у форму на чверть в≥д обТЇму, дал≥ начинку ≥ пот≥м другу частину т≥ста. Ўар начинки маЇ бути меншого д≥аметру н≥ж т≥сто, щоб верхн≥й шматок т≥ста накрив його повн≥стю.
2. ѕаска формуЇтьс¤ у вигл¤д≥ рулету . «аготовку потр≥бно розкачати, начинку викласти р≥вном≥рно по центру коржа. —катати у вигл¤д≥ рулети, зл≥пити крањ ≥ пом≥стити у форму.

‘орми з т≥стом повинн≥ посто¤ти у теплому м≥сц≥ прот¤гом години, т≥сто повинно зб≥льшитис¤ в 2 рази. ѕеред вип≥чкою поверхню пасок змастити жовтком. √отову паску посипати цукровою пудрою, прикрасити половинками волоських гор≥х≥в.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
≤нгред≥Їнти дл¤ паски: 600 г борошна, 3 ¤йц¤, 1/2 скл¤нки молока, 2 столових ложки сметани, 150 г цукру, 1/2 чайноњ ложки сол≥, 25 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських,
150 г вершкового масла, пакетик ван≥льного цукру.
≤нгред≥Їнти дл¤ начинки: 250 г мелених або товчених гор≥х≥в, 2/3 скл¤нки цукру, 1/2 скл¤нки родзинок, ван≥льний цукор за смаком, цедра лимона або мандарина, 1 б≥лок
—в¤ткове частуванн¤
ѕаска з начинкою
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz