ѕриготуванн¤:
—тавимо опару. –озтираЇмо жовтки, додаЇмо сметану ≥ половину прос≥¤ного борошна.  ришимо др≥ждж≥, заздалег≥дь заливши дл¤ т≥ста шматочок розм≥ром з наперсток. –етельно вим≥шуЇмо опару, пот≥м накриваЇмо рушником ≥ залишаЇмо в теплому м≥сц≥ на годину.
«а годину т≥сто повинно зб≥льшитьс¤ в обТЇм≥ в 1,5 - 2 рази. ƒодаЇмо ус≥ ≥нгред≥Їнти, що залишилис¤ (окр≥м родзинок), ≥ починаЇмо вим≥шувати. –одзинки промиваЇмо теплою водою ≥ висушуЇмо на теплому рушнику.  оли т≥сто почне в≥длипати в≥д ст≥нок посуду, висипаЇмо родзинки ≥ продовжуЇмо вим≥шувати. як т≥льки родзинки починають ДвискакуватиФ, т≥сто готове. «агальна тривал≥сть зам≥су 40 хвилин. √отове т≥сто накриваЇмо рушником ≥ залишаЇмо в теплому м≥сц≥ на 1 годину.
 оли т≥сто п≥д≥йде, обмиваЇмо впродовж 2-х хвилин ≥ д≥лимо на шматки так, що т≥сто заповнило форму на 1/3 в≥д обТЇму форми. ‘орму змащуЇмо рослинною ол≥Їю, вистилаЇмо пергаментом. ”кладаЇмо т≥сто, ставимо в тепле м≥сце та накриваЇмо пол≥етиленовою пл≥вкою ≥ в≥дстоюЇмо в продовж години. “≥сто повинне п≥д≥йти майже до краю форми. ƒуховку нагр≥ваЇмо до 230∞—. „ерез 5 хвилин вип≥чки знижуЇмо температуру до 180∞— ≥ вип≥каЇмо до готовност≥ прот¤гом 30 - 40 хв. ƒаЇмо охолонути, не виймаючи з форм ≥ накривши рушником.
ѕот≥м акуратно зв≥льн¤Їмо в≥д форм ≥ змащуЇмо верх пасок глазурТю, посипаЇмо декоративною крихтою. ƒл¤ приготуванн¤ найпрост≥шоњ глазур≥ збиваЇмо м≥ксером до стану пишноњ п≥ни б≥лок одного ¤йц¤ та чотири столов≥ ложки цукровоњ пудри.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
800 г борошна, 6 жовтк≥в, 2 ¤йц¤, 50 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 6 столових ложок сметани, 240 г цукру, 200 г ол≥њ, 8 г (неповна чайна ложка) сол≥, 200 г родзинок.
ƒл¤ глазур≥: 1 б≥лок, 4 столових ложки цукровоњ пудри.
—в¤ткове частуванн¤
ѕаска "¬еликодн¤"
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz