ѕриготуванн¤:
“ретину борошна запарити гар¤чим молоком, розм≥шати, щоб не було грудочок, додати др≥ждж≥ ≥ зачекати, доки п≥д≥йде. –озтерти до б≥лого кольору ¤йц¤, всипати решту борошна, добре вим≥сити ≥ додати розтоплене масло, цукор ≥ ван≥л≥н. “≥сто маЇ в≥дставати в≥д рук. ¬икласти у змащен≥ жиром форми на третину висоти.  оли п≥д≥йде, поставити в духовку.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
Ќа 6 скл¤нок борошна Ч 2 скл¤нки молока, 12 ¤Їць, п≥вскл¤нки розтопленого цукру, ван≥л≥н, ≥зюм, 50 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських.
—в¤ткове частуванн¤
«вичайна паска
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz