ѕриготуванн¤:
ѕриготувати т≥сто ≥ сформувати з нього корж≥. ƒати т≥сту п≥д≥йти ≥ спекти корж≥. ¬ип≥кати в електродуховц≥ при температур≥ 200 градус≥в. „ас вип≥чки близько 12 хвилин. ÷ибулю присмажити на масл≥ з потовченим часником ≥ крабами. ѕом≥дори залити гар¤чою водою, пот≥м обдати холодною, очистити ≥ нар≥зати невеликими кубиками, додати до п≥дсмажених овоч≥в ≥з крабами. ÷ю масу проварити на невеликому вогн≥ ≥з с≥ллю, гвоздичним перцем ≥ тим'¤ном. —ир стерти, посипати ним спечен≥ корж≥ ≥ ще раз запекти до утворенн¤ на них коричневоњ запеченоњ скоринки. „ас другоњ вип≥чки близько 10 хв.  орж≥ злегка остудити. ѕроварити масу з крабами 10 хвилин, пот≥м њњ можна розкласти на корж≥.

„ас приготуванн¤: 30 хв.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
 омпоненти дл¤ 2 корж≥в: др≥жджове т≥сто з 250 г борошна, 1/2 кубика св≥жих пресованих др≥ждж≥в харк≥вських (близько 20 г), 6 ложок молока, 75 г масла, щ≥пка сол≥, 1 ¤йце. Ќа начинку: 100 г ементальського сиру, 100 г п≥дготовлених ≥ готових дл¤ споживанн¤ краб≥в, 25 г масла дл¤ смаженн¤, 1 зубчик часнику, 2 ложки пос≥ченоњ цибул≥, 1/2 ложечки сол≥, трошки меленого гвоздичного перцю, 1 пом≥дор середньоњ величини, 1/2 ложки св≥жого чи 1/2 ложечки сушеного тим'¤ну.
≈кзотичн≥ страви
јльп≥йський корж
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz