ѕриготуванн¤:
—ушен≥ фрукти пос≥кти, вкласти в миску ≥ збризкати ромом, в≥дставити приблизно на п≥вгодини, щоб вони розм'¤кли. ” цей час приготувати др≥жджове т≥сто з борошна, др≥ждж≥в, молока, цукру, лимонноњ цедри, пр¤них приправ, сол≥, масла ≥ ¤Їць. ѕри цьому залишити трошки борошна. ” цьому борошн≥ обвал¤ти намочен≥ в ром≥ фрукти. ƒобре змастити ол≥Їю форму дл¤ бабки ≥ посипати њњ пан≥рувальними сухар¤ми. ”класти т≥сто. „ас ≥ температура вип≥чки. ‘орму вставити в холодну духову шафу. “емпературу установити на 200 градус≥в. —печене т≥сто остудити у форм≥ 5 хвилин, пот≥м викласти на кухонн≥ ірати. ÷укрову пудру прос≥¤ти через сито ≥ розтерти з лимонним соком до одержанн¤ крутоњ маси. ќтриманою масою облити ще теплу бабку ≥ п≥сл¤ цього ц≥лком остудити њњ.

 оментар: ¬≥дм≥нним доповненн¤м до бабки буде г≥рка данська гор≥лка.

„ас приготуванн¤: 45 хв.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
100 г сум≥ш≥ сушених фрукт≥в, 5 ложок рому, 500 г пшеничного борошна, 20 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 1/4 л теплого молока, 80 г цукру, 1 ложечка тертоњ лимонноњ цедри, 1/2 ложечки меленоњ кориц≥ 1/4 ложечки порошкопод≥бного ≥мбиру, 1/4 ложечки меленого кор≥андру, щ≥пка порошкопод≥бноњ гвоздики, щ≥пка сол≥, 2 ¤йц¤, 100 г м'¤кого масла, ол≥¤ дл¤ змащенн¤ форми, пан≥рувальн≥ сухар≥ дл¤ посипанн¤ форми, 250 г цукровоњ пудри, 4 ложки лимонного соку.
≈кзотичн≥ страви
ƒанська пр¤на бабка
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz