ѕриготуванн¤:
¬ третин≥ скл¤нки теплоњ води розвести цукор, др≥ждж≥, с≥ль. “уди ж висипати 100 г борошна ≥ зам≥сити густе т≥сто. ѕочекати, поки п≥д≥йде, додати решту води, борошна, ол≥њ, добре вим≥шати ≥ знову дати п≥д≥йти. « т≥ста зл≥пти (зформувати) пампушки завб≥льшки з волоський (грецький) гор≥х ≥ випекти на протвен≥ в духовц≥ на слабкому вогн≥. « сум≥ш≥ заздалег≥дь розтертого з с≥ллю часника, квасу та ол≥њ зробити п≥дливку ≥ полити нею пампушки перед тим, ¤к подати њх до столу.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
400 г пшеничного борошна, 25-30 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 3/4 скл¤нки води, одна столова ложка цукру, 2-3 столових ложки ол≥њ. ќкр≥м того дл¤ п≥дливки: 2-3 столових ложки квасу, 1 головка часнику, 2-3 столових ложки ол≥њ.
—макота на кожен день
ѕампушки пшеничн≥
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Используются технологии uCoz